Jonna Lundell

Jonna blev som mest känd genom sin partner Joakim Lundells Youtube kanal, kanske mer känd som Jockiboi, men vill numer inte förknippas med sitt gamla Media-namn.

Joakim hade en Youtubekanal redan innan paret träffades, men så snart de blev tillsammans så skedde det naturligt att även Jonna syntes på kanalen.

Det var väl trots allt när prank-filmerna kom som kanalen växte och de började bli kända på riktigt.

Kändisskapet fortskred. De hade en fin lägenhet samt hunden Batman när barnlängtan började tränga sig på. De försökte skaffa barn, men tyvärr utan lyckat resultat.

2016

Jonna och Joakim bor i en ny, fin och stor lägenhet som har en port som inte fansen kommer in genom. Även full kameraövervakning är ett nytt tillskott till följd av att deras kändisskap växer sig större och de många fans de fått. Detta är även året då Joakim friar till Jonna på Guldtuben, och efter en turbulent tid med förberedelser så blir de också redan några månader senare Mrs och Mr Lundell på ett slott där bröllopet ägde rum.

2017- ett mycket händelserikt år i Jonnas liv

Barnlösheten har fortskridit och besked om cellförändringar har dykt upp, vilket satt stopp för att paret ska kunna försöka få barn.

Efter två vändor med cellförändringar så blir Jonna kvitt dessa och påbörjar medicinering/behandling för att få ägglossning för att kunna skaffa barn.

Efter en kaosartad tid så gör paret slut och kort därefter startar Jonna en ny blogg som hon uppdaterar om allt i sitt liv. De bor fortfarande ihop och uppbrottet varar inte länge innan de i slutet av 2017 går ut med att de har köpt en lyxvilla. Äntligen får paret mer privatliv. Vill du som Jocke och Jonna underlätta flytten med flyttstädning i exempel Landskrona så du får ett bekymmer ur världen under en redan händelserik tid.

Även 2018 är ett händelserikt år

I början av 2018 får de beskedet att de kan få barn efter att behandlingen har lyckats. Bara det var glädjenyheter utan like. Men redan i februari så kommer den efterlängtade nyheten – Jonna är gravid! Barnet beräknas komma i oktober 2018. De flyttar in i sitt nya drömhus som senare visar sig vara ett mardrömshus med fel i hela huset. En kaotisk tid startar, barnet är på väg och ett helt hus ska hinna renoveras innan barnet kommer till världen.

Detta är bara en liten del av deras historia. Jonna Lundells blogg är alltså helt klart läsvärd. Man får följa med på allt i deras liv. Just nu är det såklart mycket om graviditet och barn, men också husrenovering. Så vill man följa med på en annan kvinnas resa är Jonnas blogg ett hett tips! Ett plus är att man också kan följa henne på deras Youtube kanal.

wp-iclean-responsive