Köp begagnad MacBook Pro och börja blogga

Drömmer du om att tjäna pengar online? Få passiv inkomst varje månad. Då ska du börja blogga. Köp en begagnad MacBook som arbetsdator, så sparar du pengar på inköpet och har en bra dator att blogga på.

Köp begagnad dator

Behöver du en ny dator? Då kommer du att spara tusenlappar genom att köpa en begagnad dator. Då får du till exempel råd att köpa en MacBook Pro, utan att det kostar dig för mycket. Med en bra dator blir det både roligare och lättare att blogga. Om du vill skapa Youtubefilmer kan du också köpa en begagnad iPad. Då kan du ladda ner Imovie, som är ett professionellt filmredigeringsprogram som alla Appleanvändare använder helt gratis. Det är mycket smart att kombinera en blogg med en YouTubekanal. Gå in på Mresell där du både kan köpa en MacBook Pro 13, Ipad och Iphone med 12 månaders garanti.

Blogga och tjäna pengar

Det talas inte lika mycket längre om att blogga och tjäna pengar, som för fem år sedan. Men det är många som bokstavligen lever på att blogga. För att lyckas måste du skapa flera bloggar. Du måste också nischa dina bloggar: det måste vara kunskapsbloggar som handlar om mycket specifika ämnen. Som att träna som småbarnsförälder, köra elbil eller hur man tjänar pengar som student. För att få inkomst på bloggarna måste det finnas produkter som du kan länka till och sälja på dina sajter. Skriver du om träning kan du till exempel tipsa om bra träningsskor, hemmagym och snygga tights. Du har bilder på produkterna och får sedan provision när någon klickar på länken och gör ett inköp. Om du skriver på svenska bör du satsa på att ha minst fem bloggar för att du ska kunna få lite mer ekonomi på dina sajter. Det tar också tid innan du börjar tjänar pengar på allvar.

wp-iclean-responsive