Blogga i ett professionellt kontor

Nyckeln till framgångsrikt bloggande är att sitta i ett professionellt kontor. Vad du behöver är ett professionellt kontor i klass med de populära kontoren här https://workaround.io/ från förmedlingstjänsten Workaround. Dessa kontor är en bra förebild då Workaround är Sveriges ledande förmedlingstjänst för kontor och specialister på att hitta den bästa kontorslösningen. Bara i Stockholm har du hundratals kontor att välja mellan.

Ta till exempel de populära kontoren som erbjuds på Slottsbacken i Gamla stan i Stockholm. Här arbetar över 200 personer från 100 olika bolag i en helt unik 1600-talsmiljö med fantastisk utsikt över strömmen. En bättre plats för bloggande kan du knappast hitta och för endast 4 450 kronor i månaden hyr du en flexibel kontorsplats.

Slottsbacken erbjuder följande alternativ att hyra:

  • Flexibel kontorsplats
  • Fast kontorsplats
  • Kontorsrum för 1-15 personer
  • Kontorsrum för 15-30 personer
  • Kontorslokal för 10-50 personer

4 fördelar med ett professionellt kontor

Den främsta fördelen med ett professionellt kontor är att du förbättrar din produktivitet och kan blogga utan störningar. Här presenteras fyra fördelar som du inte får missa.

1. Minimerar distraktioner och störningar – Du behöver en hälsosam och organiserad miljö för att kunna producera blogginlägg av hög kvalitet. Eftersom professionella kontor är anpassa för att arbete har du de bästa förutsättningarna att inte bli distraherad.

2. Minskar stress och ångest – Miljön och stämningen runt omkring har ett avgörande inflytande på sinnesstämningen. När du sitter i ett professionellt som du hittat via Workaround har du bästa möjliga omgivning att arbeta i, som är ren och organiserad.

3. Förbättrar kreativt tänkande – Rena och organiserade miljöer har fördelen att stimulera kreativiteten eftersom du blir mindre distraherad av smuts, stök och av att leta efter saker du behöver. Du kan fokusera all din kreativa energi och uppmärksamhet på att skriva dina spännande blogginlägg. Dessutom sparar du tid som du kan använda för att utveckla nya idéer för din blogg.

4. Minskar risken för olyckor och skador – Ännu en fördel med professionella kontor är att du minskar risken för att skadas. Det sista du vill ska hända när du bloggar är att du råkar ut för en olycka på grund av arbetsplatsen. När du sitter i ett professionellt kontor som du hyr vet du att alla måste följa reglerna och hålla ordning.

wp-iclean-responsive